Aanmelden International HR seminar

Effectieve communicatie in een veranderende werkomgeving

Binnen de snel veranderende werkomgeving neemt de Engelse taal een steeds prominentere plek in. Niet alleen wat je zegt, maar ook de manier waarop je iets overbrengt is van belang. Spreek jij regelmatig Engels binnen de context van HR/personeelszaken en wil je graag je zakelijk Engels verbeteren? Kom dan op donderdag 1 november naar ons speciale International HR seminar.

hr seminarWegens het succes van afgelopen jaar organiseren wij ook dit jaar deze speciale workshop voor HR professionals. Je bent samen met vakgenoten welkom om je Engels op het gebied van HR verder te ontwikkelen. Tijdens de interactieve middag ga je aan de slag met het vergroten van je Engelse taalvaardigheid en woordenschat. Je oefent met rollenspellen en je werkt aan je woordkeus en uitspraak. Verschillende onderwerpen komen aan bod, zoals:

  • Culturele verschillen
  • HR-strategieën
  • Vakjargon
  • Nuances in de Engelse taal
  • Internationaal communiceren

Engels HRMeld je direct aan

Schrijf je nu in, want het aantal plekken is beperkt. Een collega meenemen? Ook die is van harte welkom! Het seminar vindt plaats op donderdag 1 november op de Nieuwegracht 94 in Utrecht. De kosten van de volledig verzorgde middag bedragen slechts €40,- (inclusief een handig boekje met veel gezochte Engelse HR termen).

Direct aanmelden


Programma

De middag wordt geheel in het Engels verzorgd.

13:30 – 14:00 uurWelcome with coffee and tea
14:00 – 15:30 uurDiscussing HR strategy, recruitment and selection, contracts and conditions of employment.
15:30 – 15:45 uurCoffee and tea
15:45 – 17:00 uurDeveloping useful vocabulary and common expressions. Doing business roleplays.
17:00 – 18:00 uurDrinks

Engelse HR professionals

”Het leerproces aangenaam, interactief en uitdagend maken én tegelijkertijd goed naar de persoonlijke wensen van de deelnemer kijken zijn voor mij de belangrijkste elementen in het lesgeven.”

De middag wordt begeleid door een van onze taalexperts Sue Brokmann-Manson. Zij is een native speaker die al meer dan 30 jaar Engels doceert met een specialisme in zakelijk communiceren. Onder haar begeleiding worden er deze middag ook verschillende rollenspellen gedaan.

Direct online aanmelden