nlen Login My Babel
Zakelijk communiceren

Zakelijk communiceren

Zakelijk communiceren

Zakelijk CommunicerenWilt u uw (Engelse) communicatieve vaardigheden versterken? Volg dan een van onderstaande trainingen. Hierdoor kunt u met meer zelfvertrouwen contact onderhouden met internationale collega’s of klanten.

Gebruikt u weleens termen als “that’s a vernture” wanneer u praat over een activiteit? Of zegt u “to clinch a deal” als u een deal sluit. Zakelijk communiceren is een vak apart. Daarom biedt Babel verschillende cursussen aan, zodat u het meeste uit uw zakelijke communicatie kunt halen.

Trainingen Zakelijk Communiceren Format Prijs
Presenteren in het Engels 2 dagen €475
Zakelijk Engels 3 dagen €675
Zakelijk Engels (deels online) 8 weken €395
Zakelijk Telefoneren in het Engels 1 dag €245
Zakelijk Netwerken in het Engels 1 dag €275
Professioneel Presenteren 2 dagen €495
Masterclass “Language of Persuasion” 1 dag €1595,-

Direct inschrijven

Omgang met internationale klanten

Heeft u internationale collega’s of zit u voor uw werk veel in het buitenland? Dan is het handig om goed Engels te spreken. In onze trainingen leren we u hoe u een klein praatje kunt maken met een buitenlandse klant of collega. Ook leren we u hoe u uw internationale klanten of collega’s kunt overtuigen van uw idee met een training professioneel presenteren in het Engels. Daarnaast bieden wij ook taaltrainingen aan in 13 verschillende talen en kunt u een training Interculturele Communicatie volgen om te begrijpen waarom mensen vanuit een andere cultuur soms anders handelen.

Zakelijke communicatie: het is elke keer anders

Zakelijk communiceren betekent voor ieder bedrijf iets anders. Het ene bedrijf kent veel vaktermen terwijl de andere business weer meer te maken heeft met verschillende gebruiken uit andere culturen. Om ervoor te zorgen dat onze trainingen zo goed mogelijk op uw vragen en wensen aansluiten, geven wij trainingen op maat. Tijdens een intakegesprek worden de vragen en wensen op een rijtje gezet en vervolgens zorgen wij voor een training die daar helemaal op aansluit. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze onderwijsadviseurs via 030-227 0008 of mail naar advies@babel.nl.

Maatwerk iets voor u?Neem contact op!

Enkele van onze opdrachtgevers:

 
 

Bel nu voor vrijblijvend advies

030-227 0008

Uw adviseurs Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook