nlen Login My Babel
Taal op vakantie

Taal op vakantie

Taal op Vakantie

De meest geliefde vakantielanden in Europa zijn Frankrijk, Spanje en Italië. Als je vaker naar één van deze landen op vakantie gaat, dan zul jij je best kunnen redden met wat basiswoorden. In onze cursussen Taal op Vakantie leer je meer dan de basis van een taal, zodat jij je echt verstaanbaar kunt maken in jouw favoriete vakantieland.

Meer dan goedemorgen

Bonjour, Ola en Ciao. Het zijn woordjes die iedereen eigenlijk wel kent. Maar wat als je bij een restaurant komt waar ze geen Engelse menukaart hebben? Of misschien trek jij graag door de binnenlanden waar mensen niet zo goed Engels spreken? Dan is het handig als je de lokale taal een beetje spreekt. In onze basiscursussen leer je precies genoeg, zodat jij op vakantie een krantje kunt bestellen en de menukaart kunt ontcijferen. Daarnaast bieden we ook beginnerscursussen Engels aan. Met deze taal kun je in bijna alle grote steden en toeristische plaatsen terecht.

Cursussen Taal op Vakantie Aantal lessen Startniveau Doelniveau Prijs
Spaans op vakantie 9 0 A1- €155,-
Frans op vakantie 9 0 A1- €165,-
Italiaans op vakantie 9 0 A1- €165,-
Engels niveau 1 9 0 A1- €165,-
Engels spreken voor gevorderden 9 B1+ B2 €225,-

Frans op vakantie

Frankrijk is in ons land het meest geliefde vakantieland. Zowel voor de wintersport als voor de zomervakantie. De meeste mensen gaan kamperen. Veel mensen gaan naar campings waar Nederlands gesproken wordt. Toch is het handig om een woordje Frans te spreken. Wanneer je pittoreske dorpjes gaat bezoeken, zul je er snel achter komen dat veel Fransen geen fromage gegeten hebben van de Engelse taal. Met de cursus Frans op vakantie leer je de basis, zodat je de weg kunt vragen en brood bij de bakker kunt bestellen.

Spaans op vakantie

Spaans is een van de makkelijkste talen om te leren. De meeste mensen kennen daarom ook wel wat woordjes Spaans. Maar wat als de ober geen Engels spreekt? Of als je bij de receptie komt en er is iets misgegaan met de boeking? In de cursus Spaans op vakantie leer je precies genoeg Spaans, zodat jij je kunt redden in dit soort situaties.

Italiaans op vakantie

Pizza, spaghetti, gnocchi: we spreken dagelijks meer Italiaans dan we eigenlijk doorhebben. Wist je trouwens dat birra, bier betekent en dat het een woord is dat de Italianen van het Nederlands overgenomen hebben? In de cursus Italiaans op vakantie leer je meer dan alleen de namen van de lekkerste gerechten. Je leert hoe je moet afrekenen in de supermarkt, hoe je jouw favoriete gerecht kunt bestellen en hoe je een hotel kunt boeken in het Italiaans.

Beginnerscursus Engels

Het Engels is een echte wereldtaal. Je kunt er bijna overal mee terecht. In Nederland worden Engelse films meestal ondertiteld, waardoor we vaak Engels horen. Veel mensen hebben daardoor het idee dat ze al goed Engels spreken. Toch merken veel mensen dat ze op vakantie moeilijker uit hun woorden komen in het Engels dan zij dachten. Volg een basiscursus Engels of oefen je spreekvaardigheid met een cursus Engels spreken voor gevorderden. Daarmee bereid jij je voor op iedere reis.

Liever privéles?Neem contact op!

Facebook

Zomercursussen

Locatie

De trainingen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Er is gratis parkeergelegenheid op deze locaties.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook