nlen Login My Babel
Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit

Onderhandelen met een klant over een nieuw contract, met uw manager over een nieuwe functie of met collega’s over de taakverdeling. Effectieve communicatie is van groot belang als u uw doel wilt bereiken in dit soort situaties.

In de trainingen voor persoonlijke effectiviteit versterkt u uw beïnvloedingsvaardigheden, leert u onderhandelingen tot een vruchtbaar resultaat te brengen en leert u omgaan met zakelijke meningsverschillen.

Trainingen Persoonlijke Effectiviteit Format Prijs
Effectief beïnvloeden 2 dagen €825
Omgaan met conflict 2 dagen €825
Onderhandelen 2 dagen €825

Direct inschrijven

Uw persoonlijke effectiviteit verbeteren

Dagelijks krijgen we te maken met situaties waarin we moeten onderhandelen. Ook discussies kunnen we niet altijd uit de weg gaan. Hoe kunt u zo effectief mogelijk omgaan met deze situaties? Dat leert u in onze trainingen. Tijdens de training effectief beïnvloeden leert u kritische vragen te stellen en draagvlak te creëren. Bij de training onderhandelen leert u hoe u tot een overeenkomst komt waar beide partijen het mee eens zijn. In de training omgaan met conflict leert u technieken waarmee u conflicten sneller leert herkennen en oplossen en u leert hoe u conflicten voorkomt.

Omgaan met andere culturen

Conflicten kunnen ontstaan door onbegrip. Zeker wanneer u in uw werk veel te maken heeft met internationale collega’s en klanten, kan het voorkomen dat er door culturele verschillen conflicten ontstaan. In de training Interculturele Communicatie leert u iemands culturele achtergrond te begrijpen waardoor u een conflict of onbegrip in de toekomst voorkomt.

Maatwerk iets voor u?Neem contact op!

Bel nu voor vrijblijvend advies

030-227 0088

Uw adviseurs Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook