nlen Login My Babel
Contact Babel

Open dag 16 januari

Open dag 16 januari 2016

Welkom bij Babel!

Open dag Babel Wilt u meer weten over onze trainingen? Bent u benieuwd op welk niveau u momenteel een taal beheerst? Of wilt u gewoon een keer persoonlijk kennismaken? Kom naar de open dag van Babel op zaterdag 16 januari. Tussen 10:00 en 14:00 uur bent u welkom op onze locatie aan de Nieuwegracht in Utrecht.

Programma
  • 10:00 – 14:00 uur – informatiemarkt voor 13 talen *
  • 10:00 – 14:00 uur – niveaubepaling + advies Nederlands en Engels
  • 11:00 – 11:30 uur – proefles Nederlands
  • 11:30 – 12:00 uur – proefles Engels
  • 13:00 – 13:30 uur – proefles Professioneel Presenteren
Niveaubepaling

Veel bezoekers van onze open dag zijn benieuwd wat hun huidige taalniveau is. Voor de talen Engels en Nederlands organiseren wij hiervoor (gratis) individuele gesprekken van ca. 10 minuten waarin uw niveau wordt bepaald. U kunt zich voor deze gesprekken ’s ochtends op locatie aanmelden. Het aantal plekken is beperkt; we adviseren u daarom op tijd te komen.

Voor de overige talen, of in geval de plaatsen voor Engels en Nederlands vol zijn, kunt u op de informatiemarkt spreken met een docent. In deze setting kan de docent een globale inschatting maken van uw taalbeheersingsniveau.
 

Gratis aanmelden

» Aanmeldformulier
Aanmelding vooraf is niet verplicht, maar is wenselijk en wordt aanbevolen. Zo blijft u op de hoogte van eventuele wijzigingen in het programma.

Locatie en routebeschrijving

U vindt ons op Nieuwegracht 94 in Utrecht. Er is beperkt gratis parkeerruimte aan de achterzijde van het gebouw. Let op: vol = vol.
Een routebeschrijving kunt u op deze pagina vinden.


* Mochten docenten onverhoopt verhinderd zijn, dan zullen we dit vermelden op deze pagina. Wanneer u zich aanmeldt via het aanmeldformulier zullen we u van wijzigingen per e-mail op de hoogte stellen.

Open dag 16 januari

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook