nlen Login My Babel
Zweeds

Cursus Zweeds in Utrecht

Cursussen Zweeds in Utrecht

Cursus ZweedsAls u op zoek bent naar een praktijkgerichte en professionele cursus Zweeds in Utrecht, bent u bij Babel op het goede adres.

Cursus Aantal lessen Start Doel Prijs Startdatum
Zweeds niveau 1 9 0 A1- €170,- 4 sep.
Zweeds niveau 2 9 A1- A1+ €170,- 13 nov.
Zweeds niveau 3 9 A1+ A2 €170,- 4 sep.

Cursus Zweeds Utrecht

Met een cursus Zweeds leert u de basis van de taal aan de hand van spreek- en luisteroefeningen. Zo bouwt u in korte tijd een behoorlijke kennis van de taal op. Door de relatief kleine groepen wordt u gemotiveerd om actief deel te nemen aan de lessen, waardoor u de taal sneller oppikt. Daarnaast spreekt de docent waar mogelijk Zweeds, zodat u zich de taal gemakkelijk eigen maakt.

De Zweedse taal

De Zweedse taal wordt gesproken door ongeveer 8,8 miljoen mensen in Zweden en 300.000 personen in Finland. De taal is zeer nauw verwant aan de andere Scandinavische talen, het Noors en Deens. Het Zweeds bestaat voornamelijk uit Germaanse woorden en is daarom relatief snel te leren. Bijzonder aan het svenska is de melodieuze uitspraak. Door de twee verschillende toonaccenten kunnen woorden verschillende betekenissen hebben.

Zweeds om deuren te openen

Hoewel u zichzelf waarschijnlijk in Zweden steeds meer verstaanbaar kan maken in het Engels, wordt het altijd gewaardeerd als u een gesprek kan voeren in het Zweeds. Het spreken van de taal kan drempels verlagen en deuren openen. Een taalcursus bij Babel kan u dan ook goed van pas komen wanneer u voor werk, studie of vakantie naar Zweden gaat. hej då!

Zakelijk Zweeds iets voor u?Neem contact op!

Waarom Babel?

  • Hoge kwaliteit docenten
  • Heldere en flexibele afspraken
  • Circa 30 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven
Zomercursussen

Boeken bestellen

Het benodigde materiaal vindt u op een speciale pagina. Bestel de boeken direct online.

Wat is mijn niveau?

» Er zijn verschillende instaptoetsen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en
Italiaans.
» Voor de overige talen gebruikt u Dialang.
» Ook kunt u de niveaubeschrijvingen lezen.

Locatie

De cursussen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Klik op een cursusdatum om de locatie van de betreffende cursus te bekijken. U kunt op de locaties gratis parkeren.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook