nlen Login My Babel
Zakelijk Frans

Zakelijk Frans

Zakelijk Frans

Frankrijk is een belangrijke zakenpartner van Nederland. Daarom is kennis van de taal onontbeerlijk. Lang niet alle Fransen spreken goed genoeg Engels om een zakelijk gesprek tot een succesvol einde te brengen. Bij jonge ondernemers of Parijzenaren lukt het vaak wel, maar wat doet u als uw gesprekspartner op de “campagne” woont en werkt en alleen met u in het Frans kan communiceren?

Voor wie?

Deze training Zakelijk Frans is voor iedereen die beroepsmatig met de Franse taal te maken heeft en voor wie het dus noodzakelijk is om de Franse taal goed te beheersen.

Ook voor wie zijn carrièrekansen wil vergroten en professioneel en zelfverzekerd bij zijn Franstalige relaties over wil komen, is deze training onmisbaar. Door goed te kunnen communiceren in een vreemde taal voorkomt u misverstanden en komt u adequaat op uw zakenrelatie over.

Inhoud training

In de training Zakelijk Frans zal met name de spreekvaardigheid geoefend worden aan de hand van verschillende gesprekssituaties. Daarbij kunt u denken aan gesprekken via de telefoon of vergadertaal. Daarnaast komen ook herhaling van grammaticale structuren en de schrijfvaardigheid aan bod, mocht dat gewenst of noodzakelijk zijn. Ten slotte werken wij aan verbetering van de luistervaardigheid, want het is natuurlijk van het grootste belang dat u begrijpt wat uw zakenpartners zeggen tijdens een vergadering of telefoongesprek.

Als u zaken wilt doen met relaties uit Franstalige landen en misverstanden wilt voorkomen, is het van belang om de culturele verschillen te leren kennen en te begrijpen zodat u goed voorbereid en ontspannen in de Franse taal kunt communiceren. Daarom zal ook dit onderwerp in deze training aan de orde komen.

De training Zakelijk Frans gaat in op uw vakgebied, werksituatie en leerstijl zodat u op een efficiënte manier uw gewenste niveau bereikt.

Zakelijk Frans iets voor u?Neem contact op!

Bel nu voor vrijblijvend advies

030-227 0008

Uw adviseurs Offerte aanvragen

Waarom Babel?

  • Hoge kwaliteit docenten
  • Heldere en flexibele afspraken
  • Circa 30 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven
Zomercursussen

Boeken bestellen

Het benodigde materiaal vindt u op een speciale pagina. Bestel de boeken direct online.

Wat is mijn niveau?

» Er zijn verschillende instaptoetsen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en
Italiaans.
» Voor de overige talen gebruikt u Dialang.
» Ook kunt u de niveaubeschrijvingen lezen.

Locatie

De cursussen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Klik op een cursusdatum om de locatie van de betreffende cursus te bekijken. U kunt op de locaties gratis parkeren.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook