nlen Login My Babel
Russisch

Cursus Russisch in Utrecht

Cursussen Russisch

Cursus RussischBent u op zoek naar een praktijkgerichte cursus Russisch in Utrecht? Babel biedt diverse beginnerscursussen aan. Door de persoonlijke benadering en hoge kwaliteit bent u ervan verzekerd dat u de taal snel beheerst.

Cursus Aantal lessen Start Doel Prijs Startdatum
Russisch niveau 1 9 0 A1- €170,- 4 sep.
Russisch niveau 2 9 A1- A1+ €170,- 13 nov.
Russisch niveau 3 9 A1+ A2 €170,- 4 sep.
Russisch niveau 4 9 A2 A2+ €170,- 13 nov.
Russisch niveau 5 9 A2+ B1- €170,- 7 sep.

Cursus Russisch bij Babel

Met een cursus Russisch bij Babel leert u de basis van het Russisch aan de hand van spreek- en luisteroefeningen. Zo bouwt u in korte tijd een behoorlijke kennis van de taal op. Door de relatief kleine groepen wordt u gemotiveerd om actief deel te nemen aan de lessen, waardoor u de taal sneller oppikt. Daarnaast spreekt de docent waar mogelijk Russisch, zodat u zich de taal gemakkelijk eigen maakt.

De Russische taal

Het Russisch is de meest gesproken taal in Europa. Ongeveer 145 miljoen mensen hebben Russisch als moedertaal. Het is de officiële taal van de Russische federatie, maar ook buiten Rusland wordt deze taal veel gesproken, zoals bijvoorbeeld in Estland, Letland en Litouwen. In het Russisch zijn veel woorden terug te vinden uit andere talen, zoals bijvoorbeeld het Frans, Duits, en Latijn.

Het voordeel van Russisch spreken

Hoewel u zichzelf in Rusland steeds meer verstaanbaar kan maken in het Engels, wordt het zeer gewaardeerd als u een gesprek kan voeren in het Russisch. Het spreken van de taal kan drempels verlagen en deuren openen. Een taalcursus bij Babel kan u dan ook goed van pas komen wanneer u voor werk, studie of vakantie naar Rusland afreist.

Zakelijk Russisch iets voor u?Neem contact op!

Waarom Babel?

  • Hoge kwaliteit docenten
  • Heldere en flexibele afspraken
  • Circa 30 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven
Zomercursussen

Boeken bestellen

Het benodigde materiaal vindt u op een speciale pagina. Bestel de boeken direct online.

Wat is mijn niveau?

» Er zijn verschillende instaptoetsen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en
Italiaans.
» Voor de overige talen gebruikt u Dialang.
» Ook kunt u de niveaubeschrijvingen lezen.

Locatie

De cursussen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Klik op een cursusdatum om de locatie van de betreffende cursus te bekijken. U kunt op de locaties gratis parkeren.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook