nlen Login My Babel
page-bar-nederlands

Examentraining Staatsexamen NT2 programma II

Examentraining Staatsexamen NT2
programma II

Inhoud cursus

Examentraining Staatsexamen NT2 programma IIIn deze cursus wordt u voorbereid op het Staatsexamen NT2 programma II. U oefent acht weken met voorbeeldexamens en oefeningen. De cursus is verdeeld over twee dagen per week.

De cursus vindt plaats op ons instituut in Utrecht.

Leerdoelen

De cursist weet hoe hij de verschillende examenonderdelen moet aanpakken. Hij kan examenstrategieën toepassen en onder tijdsdruk werken. Bij de onderdelen luisteren en lezen is hij in staat om populair wetenschappelijke teksten en formele brieven/informatie te begrijpen. Bij de onderdelen schrijven en spreken kan hij adequate en correcte reacties geven en langere teksten produceren.

Werkvormen

Door middel van voorbeeldexamens en aanvullende oefeningen leert u de verschillende examenonderdelen kennen. U zult oefenen met zinnen afmaken, teksten schrijven, korte reacties geven, twee-minuten spreken en multiple choice-vragen beantwoorden. Bij alle onderdelen krijgt u adviezen over examenstrategieën en feedback op uw resultaten.

Aantal zelfstudie uren

3 tot 4 uur per les

Materiaal

In deze cursus wordt gewerkt met de boeken Schrijven, Luisteren, Lezen en Spreken op B2, examentraining voor het Staatsexamen NT2 II. Via onze boekenpagina kunt u de benodigde boeken voor deze cursus bestellen. We rekenen erop dat iedereen de eerste les het materiaal bij zich heeft.

Toelatingseisen

– Certificaat gevorderden Nederlands (B2)
Instaptoets advies niveau B2/C1

Toetsing

In de cursus oefent u met voorbeeldexamens en opdrachten. Voor het echte Staatsexamen NT2 programma II meldt u zich aan op www.hetcvte.nl (Kies op de website voor Onderwerpen, dan Staatsexamen NT2 en ten slotte Aanmelden).

Voertaal

Nederlands

Tarief

€ 435,-

Klik op een van de onderstaande data om u in te schrijven.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\domains\babel.nl\wwwroot\wp\wp-content\custom\events_overig.php on line 26

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\domains\babel.nl\wwwroot\wp\wp-content\custom\button.php on line 27

Waarom Babel?

  • Hoge kwaliteit docenten
  • Heldere en flexibele afspraken
  • Circa 30 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven
Zomercursussen

Boeken bestellen

Het benodigde materiaal vindt u op een speciale pagina. Bestel de boeken direct online.

Wat is mijn niveau?

» Er zijn verschillende instaptoetsen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en
Italiaans.
» Voor de overige talen gebruikt u Dialang.
» Ook kunt u de niveaubeschrijvingen lezen.

Locatie

De cursussen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Klik op een cursusdatum om de locatie van de betreffende cursus te bekijken. U kunt op de locaties gratis parkeren.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook