nlen Login My Babel
page-bar-nederlands

Cursus Nederlands niveau 3 (online)

Cursus Nederlands niveau 3 (online)

Online Cursus NederlandsWil je goed voorbereid beginnen aan je verblijf in Nederland? Of ben je al in Nederland en wil je zelf je studiemomenten plannen? Volg dan de online cursus Nederlands niveau 3 bij Babel. Dit is een vervolgcursus op de online cursussen Nederlands niveau 1 en niveau 2.

De online cursussen Nederlands niveau 1, 2 en 3 zijn gericht op anderstaligen die Nederlands als tweede taal willen leren. Dankzij deze cursussen begin je met een goede basis aan je verblijf in Nederland. Aan het eind van Nederlands niveau 3 zit je ongeveer op taalniveau A2.

Tijdens de interactieve cursus richten we ons vooral op woordenschat. In de lesstof gaan we in op praktijkgerichte thema’s waarmee je dagelijks te maken krijgt. Zo leer je Nederlands te begrijpen en te spreken in dagelijkse situaties en oefen je bijvoorbeeld om informatie te vragen, te praten over je verleden, over de toekomst, en over je werk of studie.

Na afloop van de cursus…

  • kun je in het Nederlands iets vertellen over je vrije tijd en hobby’s
  • kun je inlichtingen vragen, bijvoorbeeld bij een VVV-kantoor (voor toeristen)
  • kun je iets vertellen over je werk of studie
  • heb je een goede basiskennis van de Nederlandse woordenschat en grammatica;
  • en ben je goed voorbereid op een (tijdelijk) verblijf in Nederland en contact met Nederlanders.

De cursus duurt acht weken, waarin je vier lessen zult volgen. Hierbij geven we je de mogelijkheid om vier weken uit te lopen. Omdat je de cursus online volgt, heb je veel vrijheid met betrekking tot de leerstof. Je oefent zelfstandig met luisteren, lezen, schrijven, grammatica en woordenschat. Bij de spreekopdrachten werk je samen met een medecursist. Je bepaalt zelf waar en wanneer je de cursus volgt en of je dit via een computer, laptop of tablet doet. Je krijgt persoonlijke en professionele begeleiding terwijl je jouw eigen leerstijl kunt aanhouden.

Samenwerking

Wij geloven dat je het meest leert door samenwerking en verbinding. Daarom biedt de online cursus voldoende mogelijkheden om te oefenen met een medecursist. Hierbij krijg je persoonlijke feedback. Onze ervaren docenten onderwijzen niet alleen de taal, maar zorgen er ook voor dat jij het maximale resultaat uit jezelf haalt.

Praktische informatie

De voertaal tijdens de online lessen is Nederlands. In niveau 1 waren er Engelse instructies bij elke opdracht, in niveau 2 en 3 zijn de instructies alleen nog in eenvoudig Nederlands. De woordenlijsten aan het eind van elke les zijn wel vertaald in het Engels. Er is geen eindtoets.

Korting voor studenten en werknemers Universiteit Utrecht

Werk je bij de Universiteit Utrecht of sta je bij deze universiteit ingeschreven als (exchange) student? Dan krijg je 25% korting op deze cursus!

Babel

Wil je deze cursus volgen of wil je vrijblijvend advies over welke cursus het beste bij jou past? Neem contact op met Babel voor meer informatie.

Klik op een van de onderstaande data om u in te schrijven.

Start 23 augustus 2017

- Start 23 augustus 2017

Schrijf je nu in!

Tarief:
€ 145,00

Start 23 augustus 2017
€ 145,00
Nu inschrijven

Meer cursusdata


Waarom Babel?

  • Hoge kwaliteit docenten
  • Heldere en flexibele afspraken
  • Circa 30 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven
Zomercursussen

Boeken bestellen

Het benodigde materiaal vindt u op een speciale pagina. Bestel de boeken direct online.

Wat is mijn niveau?

» Er zijn verschillende instaptoetsen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en
Italiaans.
» Voor de overige talen gebruikt u Dialang.
» Ook kunt u de niveaubeschrijvingen lezen.

Locatie

De cursussen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Klik op een cursusdatum om de locatie van de betreffende cursus te bekijken. U kunt op de locaties gratis parkeren.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook