nlen Login My Babel
page-bar-nederlands

Cursus Nederlands niveau 2 (online)

Cursus Nederlands niveau 2 (online)

Online cursus Nederlands niveau 2Spreek je al een beetje Nederlands en wil je je taalvaardigheid uitbreiden en zelfstandiger functioneren? Of heb je de cursus Nederlands niveau 1 gevolgd maar ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de vervolgcursus? Kies dan voor de online variant van de cursus Nederlands niveau 2.

Deze cursus vindt geheel online plaats. Dat betekent dat je de cursus overal ter wereld via een laptop of tablet kunt volgen. Je kiest zelf de momenten waarop je de lessen volgt en de bijbehorende opdrachten maakt. Zo kun je jouw tijd optimaal indelen en je eigen leerstijl aanhouden.

De cursus Nederlands niveau 2 online gaat niet alleen in op de Nederlandse taal maar ook op de bijbehorende gewoontes en gebruiken. We zorgen ervoor dat je goed wordt begeleid in het online leertraject zodat je het maximale uit jezelf haalt.

Na afloop van de cursus…

  • spreek je beter Nederlands waardoor je eenvoudiger gesprekken voert,
  • ken je de basisregels van de Nederlandse grammatica,
  • en heb je kennis opgedaan over het dagelijks leven in Nederland, zoals vervoer, vrije tijd en wonen.

Je kunt de cursus volgen als je de cursus Nederlands niveau 1 hebt gevolgd of als je al enige basiskennis hebt van de Nederlandse taal. Weet je niet zeker of je over voldoende voorkennis beschikt? Doe dan de Babel instaptoets om jouw taalniveau te bepalen.

Praktische informatie

De cursus duurt acht weken. Hierbij geven we je de mogelijkheid om vier weken uit te lopen. Omdat je de cursus online volgt, heb je veel vrijheid met betrekking tot de leerstof. Je oefent zelfstandig met luisteren, lezen, grammatica en woordenschat. Bij de spreekopdrachten werk je samen met je medecursisten. Je bepaalt zelf waar en wanneer je de cursus volgt en of je dit via een computer, laptop of tablet doet. Je krijgt persoonlijke en professionele begeleiding terwijl je jouw eigen leerstijl kunt aanhouden.

De voertaal tijdens de online lessen is Nederlands, met instructies in het Engels. Er is geen eindtoets.

Samenwerking

Wij geloven dat je het meest leert door samenwerking en verbinding. Daarom biedt de online cursus voldoende mogelijkheden om te oefenen met medecursisten. Hierbij krijg je persoonlijke feedback. Onze ervaren docenten onderwijzen niet alleen de taal, maar zorgen er ook voor dat jij het maximale resultaat uit jezelf haalt.

Korting voor studenten en werknemers Universiteit Utrecht

Werk je bij de Universiteit Utrecht of sta je bij deze universiteit ingeschreven als (exchange) student? Dan krijg je 25% korting op deze cursus!

Babel

Wil je deze cursus volgen of wil je vrijblijvend advies over welke cursus het beste bij jou past? Neem contact op met Babel voor meer informatie.
Je kunt ook alvast de gratis democursus Nederlands niveau 2 bekijken.

Tarief

€145,-

Klik op een van de onderstaande data om u in te schrijven.

Start 2 oktober 2017

- Start 2 oktober 2017

Schrijf je nu in!

Tarief:
€ 145,00

Start 10 januari 2018

- Start 10 januari 2018

Schrijf je nu in!

Tarief:
€ 145,00

Start 2 oktober 2017
€ 145,00
Nu inschrijven

Meer cursusdata


Waarom Babel?

  • Hoge kwaliteit docenten
  • Heldere en flexibele afspraken
  • Circa 30 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven
Zomercursussen

Boeken bestellen

Het benodigde materiaal vindt u op een speciale pagina. Bestel de boeken direct online.

Wat is mijn niveau?

» Er zijn verschillende instaptoetsen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en
Italiaans.
» Voor de overige talen gebruikt u Dialang.
» Ook kunt u de niveaubeschrijvingen lezen.

Locatie

De cursussen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Klik op een cursusdatum om de locatie van de betreffende cursus te bekijken. U kunt op de locaties gratis parkeren.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook