nlen Login My Babel
page-bar-nederlands

Cursus Nederlands niveau 1 voor vluchtelingen (online)

Cursus Nederlands niveau 1 voor vluchtelingen (online)

Cursus Nederlands niveau 1 voor vluchtelingen (online)De cursus Nederlands niveau 1 voor vluchtelingen is de eerste stap in het leren van de Nederlandse taal en het is een kennismaking met Nederland.

In de cursus Nederlands voor vluchtelingen leer je om in het Nederlands kennis te maken met andere mensen. Ook leer je om zelfstandig deel te nemen aan dagelijkse leven. We gaan in op praktische situaties zoals boodschappen doen, winkelen en om informatie vragen.

Tijdens de cursus leer je niet alleen de Nederlandse taal maar geven we ook veel informatie over de Nederlandse omgangsvormen, taalniveaus en taalcoaches. Je krijgt informatie over de geldigheid van buitenlandse opleidingen en diploma’s. Door middel van online oefeningen krijg je meer inzicht in interculturele verschillen.

Na het afronden van de cursus…

  • begrijp je de Nederlandse taal in simpele en alledaagse situaties;
  • heb je een basiswoordenschat en kan je in simpele, correcte zinnen communiceren;
  • heb je een goed beeld van wonen en werken in Nederland.

Samenwerking

Wij geloven dat je het meest leert door samenwerking en verbinding. Daarom biedt de online cursus voldoende mogelijkheden om te oefenen met medecursisten. Hierbij krijg je persoonlijke feedback. Onze ervaren docenten onderwijzen niet alleen de taal, maar zorgen er ook voor dat jij het maximale resultaat uit jezelf haalt.

Praktische informatie

De online cursus Nederlands voor vluchtelingen duurt acht weken. Hierbij kun je vier weken uitlopen. Je ontvangt een inlogcode waarmee je twaalf weken lang online kunt oefenen. Ook het lesmateriaal is online te vinden. Zodoende kun je jouw eigen leermethode en tempo aanhouden.

De voertaal tijdens de cursus en tijdens de oefeningen is Nederlands, maar de instructies zijn opgesteld in het Engels. Je kunt de cursus daarom ook volgen als je nog helemaal geen Nederlands spreekt. Er is geen eindtoets.

Babel

Wil je deze cursus volgen of wil je vrijblijvend advies over welke cursus het beste bij jou past? Neem contact op met Babel voor meer informatie.

Tarief

€ 145,-

(Nog) geen nieuwe cursussen gepland.
Deze training kan in maatwerkvorm worden aangeboden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Waarom Babel?

  • Hoge kwaliteit docenten
  • Heldere en flexibele afspraken
  • Circa 30 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven
Zomercursussen

Boeken bestellen

Het benodigde materiaal vindt u op een speciale pagina. Bestel de boeken direct online.

Wat is mijn niveau?

» Er zijn verschillende instaptoetsen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en
Italiaans.
» Voor de overige talen gebruikt u Dialang.
» Ook kunt u de niveaubeschrijvingen lezen.

Locatie

De cursussen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Klik op een cursusdatum om de locatie van de betreffende cursus te bekijken. U kunt op de locaties gratis parkeren.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook