nlen Login My Babel
Cursus Italiaans op vakantie

Italiaans op Vakantie

Cursus Italiaans op vakantie

Cursus ItliaansBen je van plan om je vakantie in Italië door te brengen en wil je meer dan ciao en cappuccino kunnen zeggen? Ben je gek op Italië en wil je je kennis van de taal verbeteren of bijhouden? Voorjaar 2014 organiseren wij, in samenwerking met Dante Alighieri, de cursus Italiaans op vakantie.

De cursus focust op spreekvaardigheid. Je leert de weg vragen, iemand begroeten, iets bestellen in een restaurant of in een winkel, iets over jezelf vertellen etc. danteKortom, je leert de basis van het Italiaans. De cursus wordt gegeven door Carlo Giordano, geboren en getogen in Italië. Carlo doceert al jaren Italiaans en sinds kort ook aan de Universiteit Utrecht. Je leert dus Italiaans van een native speaker, die niet alleen de taal perfect beheerst, maar ook de cultuur van het land kent.

Leerdoelen

Aan het einde van deze cursus kan je je in het Italiaans voorstellen en een kort gesprek voeren. Daarnaast kan je korte teksten schrijven en lezen, bijvoorbeeld over je familie of jezelf. Je kunt mondeling en schriftelijk de volgende grammaticale onderwerpen toepassen: lidwoorden, regelmatige werkwoorden, enkele onregelmatige werkwoorden, zelfstandige naamwoorden in enkel-/meervoud, bijvoeglijke naamwoorden (enkel-/meervoud), bezittelijke voornaamwoorden en een aantal voorzetsels.

Aantal zelfstudie uren

ca. 2 uur per week

Materiaal

Via onze speciale boekenpagina kun je de benodigde boeken voor deze cursus bestellen. We rekenen erop dat iedereen de eerste les het materiaal bij zich heeft.

Toetsing

Er is geen eindtoets.

Inspanningsverplichting cursist

We verwachten van je dat je alle lessen actief bijwoont en daarnaast de nodige uren besteedt aan huiswerk en herhaling van de stof.

Voertaal

Zoveel mogelijk Italiaans, maar tijdens de eerste lessen zal de docent ook uitleg in het Nederlands geven.

Tarief

€ 170,00

Studeer of werk je bij de Universiteit Utrecht, dan krijg je 25% korting op deze cursus.

(Nog) geen nieuwe cursussen gepland.
Deze training kan in maatwerkvorm worden aangeboden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Waarom Babel?

  • Hoge kwaliteit docenten
  • Heldere en flexibele afspraken
  • Circa 30 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven
Zomercursussen

Boeken bestellen

Het benodigde materiaal vindt u op een speciale pagina. Bestel de boeken direct online.

Wat is mijn niveau?

» Er zijn verschillende instaptoetsen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en
Italiaans.
» Voor de overige talen gebruikt u Dialang.
» Ook kunt u de niveaubeschrijvingen lezen.

Locatie

De cursussen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Klik op een cursusdatum om de locatie van de betreffende cursus te bekijken. U kunt op de locaties gratis parkeren.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook