nlen Login My Babel
Executive courses Nijenrode

Zakelijke intensieve cursus Nijenrode

Executive Language Course

Speciaal voor managers en CEO’s biedt Babel Executive language courses aan op locatie Nijenrode. Met deze intensieve taaltraining wordt u gedurende vier dagen volledig ‘ondergedompeld’ in de doeltaal. Er bestaat geen betere manier om in zeer korte tijd een flinke stap vooruit te zetten. Dat alles in een inspirerende, comfortabele omgeving op Landgoed Nijenrode te Breukelen. Babel biedt executive courses aan voor Engels, Nederlands, Duits, Spaans, Frans, Italiaans en vele andere talen. Hotel, lunch en diner zijn inbegrepen bij de cursusprijs.

Locatie NijenrodeWilt u snel en efficiënt uw taalbeheersing vergroten in een exclusieve setting, dan is de intensieve zakelijke training van Babel dé oplossing. Kiest u voor Babel, dan kiest u voor bijna 30 jaar ervaring met taalonderwijs.

Hoe werkt het?

Eén-op-één contact Tijdens de intensieve cursus bent u de gehele dag aanwezig op Landgoed Nijenrode in Breukelen. De training bestaat uit een slimme combinatie van één-op-één contact met diverse ervaren docenten, oefenen met behulp van innovatieve computerprogramma’s en zelfstudie. Maar er is nog veel meer. Tijdens de lunch en het diner (beide inbegrepen in de prijs) praat u met mede-cursisten en docenten in de taal die u leert. Daarnaast kunt u gebruikmaken van een scala aan kranten, tijdschriften, films, et cetera.

Volledig op maat

Een belangrijk voordeel van de intensieve individuele taaltraining is de mogelijkheid om het cursusprogramma volledig naar eigen wens in te vullen. Leert u de taal voor het eerst of bent u juist vergevorderd? Wilt u uw algemene taalvaardigheid verbeteren of heeft u moeite met een specifieke vaardigheid (lezen, schrijven, luisteren of spreken)? Of is een bepaald jargon in uw werk belangrijk? Omdat u de enige deelnemer bent bepaalt u zélf waarop u wilt dat onze experts zich in de training richten!

Intake

Aan de hand van een vooraf afgenomen uitgebreide mondelinge en schriftelijke intake wordt een programma opgesteld dat leidt naar het gewenste eindresultaat. Het leertraject houdt rekening met de functie en de dagelijkse werkpraktijk van de cursist. Indien gewenst, wordt er naast de taallessen ook aandacht besteed aan de “andere cultuur”; zoals conventies, gebruiken e.d. Huiswerk, tussentijdse toetsen en rapportages zijn vaste onderdelen van het leertraject. Bij het afspreken van de lessen wordt rekening gehouden met de agenda van de cursist.

De individuele taaltraining wordt afgesloten met een eindtoets inclusief een advies hoe het bereikte niveau verder te verhogen. De behaalde studieresultaten worden op het certificaat aangegeven volgens Europese standaard (het Common European Framework of Reference for Languages).

Intensief iets voor u?Neem contact op!

Prijs

€ 2695,-

Maandag t/m donderdag
Inclusief lunch, diner, lesmateriaal.

Neem contact op

Waarom Babel?

  • Hoge kwaliteit docenten
  • Heldere en flexibele afspraken
  • Circa 30 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven

Boeken bestellen

Het benodigde materiaal vindt u op een speciale pagina. Bestel de boeken direct online.

Wat is mijn niveau?

» Er zijn verschillende instaptoetsen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en
Italiaans.
» Voor de overige talen gebruikt u Dialang.
» Ook kunt u de niveaubeschrijvingen lezen.

Locatie

De cursussen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Klik op een cursusdatum om de locatie van de betreffende cursus te bekijken. U kunt op de locaties gratis parkeren.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook