nlen Login My Babel
Logopedie

Logopedie in Utrecht

Logopedie

U hebt verschillende cursussen Nederlands gevolgd, kent de woorden en de grammatica, maar toch begrijpen mensen u vaak niet goed. Uw intonatie, ritme, tempo en uitspraak van bepaalde klanken klinken nog niet helemaal Nederlands. Soms denken mensen wellicht dat u kwaad of onbeleefd bent omdat uw uitspraak vrij hard en staccato is.

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat uw communicatie met Nederlanders soepel verloopt, maar u toch nog enkele klanken of uw intonatie wilt verbeteren. Want verstaanbaarheid is meer dan een juiste uitspraak. Een training logopedie biedt in beide gevallen uitkomst!

Logopedie Utrecht Aantal lessen Startniveau Prijs
Workshop 1 Klanken, (mede)klinkers en uitspraak 1 Vanaf A1 €45,-
Workshop 2 Intonatie, klemtoon en muzikaliteit 1 Vanaf A1 €45,-

Wat houdt een training logopedie in?

De logopediste stelt in een intakegesprek vast waar uw verbeterpunten liggen. Zij let hierbij op uw uitspraak, gebruik van woord- en zinsaccenten, zinsintonatie en ritme. Ook zal zij letten op uw spreektempo, stemvolume en stemkwaliteit. Via diverse oefeningen werkt u vervolgens gericht aan deze punten en ontvangt u direct feedback. Het leuke aan logopedie is, dat u direct hoort dat u vooruitgang boekt. Enkele sessies zijn meestal voldoende om uw verstaanbaarheid flink te verbeteren.

Individuele logopedie?

Indien u interesse heeft in individuele logopediesessies, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Maatwerk via 030-227 0008 of info@babel.nl. Wij plannen vervolgens een intakegesprek met u in. Tijdens dit intakegesprek stelt de logopediste vast waar uw verbeterpunten liggen. Op basis van het resultaat, uw wensen en mogelijkheden stellen wij uw individuele lesplan op en brengen een offerte uit.

Een veelgehoorde reactie na de training logopedie is: “Ik heb nu veel meer zelfvertrouwen en durf veel vaker Nederlands te spreken.”

Logopedie iets voor u?Neem contact op!

Bel nu voor vrijblijvend advies

030-227 0088

Uw adviseurs Offerte aanvragen

Waarom Babel?

  • Hoge kwaliteit docenten
  • Heldere en flexibele afspraken
  • Circa 30 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven
Zomercursussen

Boeken bestellen

Het benodigde materiaal vindt u op een speciale pagina. Bestel de boeken direct online.

Wat is mijn niveau?

» Er zijn verschillende instaptoetsen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en
Italiaans.
» Voor de overige talen gebruikt u Dialang.
» Ook kunt u de niveaubeschrijvingen lezen.

Locatie

De cursussen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Klik op een cursusdatum om de locatie van de betreffende cursus te bekijken. U kunt op de locaties gratis parkeren.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook