nlen Login My Babel
Intensieve taalcursus

Intensieve taalcursus

Een duik in het diepe

Eén-op-één contactMet de intensieve taalcursus van Babel wordt u gedurende een week volledig ‘ondergedompeld’ in de doeltaal. Er bestaat geen betere manier om in zeer korte tijd een flinke stap vooruit te zetten. Babel biedt intensieve taalcursussen aan voor Engels, Nederlands, Duits, Spaans, Frans, Italiaans en vele andere talen. Indien gewenst, kunt u gedurende de week verblijven in een nabij gelegen hotel.

Bent u op zoek naar snelheid en kwaliteit, dan is de intensieve training van Babel dé oplossing. Kiest u voor Babel, dan kiest u voor ruim 30 jaar ervaring met taalonderwijs.

Hoe werkt het?

Eén-op-één contact Tijdens de intensieve cursus bent u de gehele dag aanwezig op het instituut. De training bestaat uit een slimme combinatie van één-op-één contact met diverse ervaren docenten, oefenen met behulp van innovatieve computerprogramma’s en zelfstudie. Maar er is nog veel meer. Tijdens de lunch (in de prijs inbegrepen) praat u met mede-cursisten en docenten in de taal die u leert. Daarnaast kunt u gebruikmaken van een scala aan kranten, tijdschriften, films, et cetera.

Volledig op maat

Een belangrijk voordeel van de intensieve individuele taaltraining is de mogelijkheid om het cursusprogramma volledig naar eigen wens in te vullen. Leert u de taal voor het eerst of bent u juist vergevorderd? Wilt u uw algemene taalvaardigheid verbeteren of heeft u moeite met een specifieke vaardigheid (lezen, schrijven, luisteren of spreken)? Of is een bepaald jargon in uw werk belangrijk? Omdat u de enige deelnemer bent bepaalt u zélf waarop u wilt dat onze experts zich in de training richten!

Intake

Aan de hand van een vooraf afgenomen uitgebreide mondelinge en schriftelijke intake wordt een programma opgesteld dat leidt naar het gewenste eindresultaat. Het leertraject houdt rekening met de functie en de dagelijkse werkpraktijk van de cursist. Indien gewenst, wordt er naast de taallessen ook aandacht besteed aan de “andere cultuur”; zoals conventies, gebruiken e.d. Huiswerk, tussentijdse toetsen en rapportages zijn vaste onderdelen van het leertraject. Bij het afspreken van de lessen wordt rekening gehouden met de agenda van de cursist.

De individuele taalcursus wordt afgesloten met een eindtoets inclusief een advies hoe het bereikte niveau verder te verhogen. De behaalde studieresultaten worden op het certificaat aangegeven volgens Europese standaard (het Common European Framework of Reference for Languages).

Intensief iets voor u?Neem contact op!

Enkele van onze opdrachtgevers:

 
 

Prijs

€ 2450,-

Voor één volle week
Inclusief lunch, intakegesprek en lesmateriaal.

Afhankelijk van de cursuslocatie kan een toeslag gelden.

Hotelaccommodatie
Zondag t/m vrijdag, vanaf € 400.

Bel nu voor vrijblijvend advies

030-227 0008

Offerte aanvragen

Locatie

De trainingen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht in Utrecht. U kunt op de locaties gratis parkeren.

Waarom Babel?

  • Hoge kwaliteit docenten
  • Heldere en flexibele afspraken
  • Circa 30 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven
Zomercursussen

Boeken bestellen

Het benodigde materiaal vindt u op een speciale pagina. Bestel de boeken direct online.

Wat is mijn niveau?

» Er zijn verschillende instaptoetsen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en
Italiaans.
» Voor de overige talen gebruikt u Dialang.
» Ook kunt u de niveaubeschrijvingen lezen.

Locatie

De cursussen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Klik op een cursusdatum om de locatie van de betreffende cursus te bekijken. U kunt op de locaties gratis parkeren.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook