nlen Login My Babel
page-bar-engels

Zakelijk Engels voor HR (blended)

Zakelijk Engels voor HR (blended)

Moet jij regelmatig Engels spreken in verband met personeelszaken op internationaal terrein? Wil je je Engels naar een professioneler niveau tillen en in je werk de correcte Engelstalige terminologie kunnen gebruiken? Neem dan deel aan onze praktijkgerichte blended cursus Zakelijk Engels voor HR.

Zakelijk Engels voor HR

Deze Zakelijk Engels voor HR cursus helpt je om je interculturele communicatieve vaardigheden in het Engels verder te ontwikkelen naar niveau B1-B2. De cursus is geschikt voor personeelsconsulenten die regelmatig Engels spreken in een internationale context.

In deze blended course (gemengde cursus – deels online, deels bijeenkomsten met een docent) worden je spreekvaardigheid en je schriftelijke communicatievaardigheden verder uitgebreid. Specifiek vocabulaire dat gericht is op de HR-sector komt aan bod en wordt gedurende de cursus geoefend, uitgebreid en herhaald. Er is een uitgebalanceerde verdeling tussen 4 online modules (totaal 12 uur) en twee hele dagen interactieve sessies met een docent (zie het schema). Deelnemers krijgen daar feedback van de docent op hun schriftelijke en mondelinge vaardigheden.

Je gaat nieuw HR-vocabulaire leren, je voert discussies en je neemt deel aan rollenspellen over het voeren van sollicitatiegesprekken, het afnemen van assessments en vragenlijsten, het bespreken van personeelsbeleid, stafondersteuning, trainingsvoorstellen in vergaderingen, ondersteuning en feedback geven bij presentaties en aan de telefoon.

Cursusdoelen


De cursus streeft ernaar je taalvaardigheid in zakelijk HR-Engels te ontwikkelen en te verbeteren naar B1+ tot B2+-niveau. Aan het eind van de cursus ben je in staat om jezelf beter uit te drukken in een aantal veelvoorkomende HR-situaties, zowel mondeling als schriftelijk.

Werkvormen

In de bijeenkomsten kun je je mondelinge taalvaardigheid verbeteren door het voeren van gesprekken en discussies en het spelen van rollenspellen met betrekking tot allerlei HR-situaties. In de online modules ga je aan de slag met het luisteren naar realistische fragmenten. Verder werk je met interactieve oefeningen om je vocabulaire te vergroten en om te oefenen met het gebruik van nuttige frasen en zinnen. De online module bestaat uit een combinatie van zelfstudie en online interactie met andere deelnemers. Deze cursus geeft je het zelfvertrouwen dat je nodig hebt om je Engels zowel mondeling als schriftelijk goed te gebruiken in HR-aangelegenheden.

Aantal zelfstudie uren

3 uur per week.
De cursus is bedoeld om in 6 weken af te ronden, maar je hebt gedurende een periode van drie maanden toegang tot het materiaal online. Zo kun je je tijd flexibel en naar het jou uitkomt indelen.

Ingangseisen

Deze cursus is geschikt voor deelnemers met tenminste een B1+-niveau voor zinsstructuur, schrijfvaardigheid en zelfreflectie. Om na te gaan of je aan dat vereiste ingangsniveau voldoet kun je hier onze online instaptoets doen.

Bewijs van deelname

Er wordt een deelname-certificaat uitgereikt als je 5 van de 6 modules hebt afgesloten en als je bij beide bijeenkomsten bent geweest.

Voertaal

Engels

Tarief

€795,-

Klik op een van de onderstaande data om u in te schrijven.

Start 16 oktober 2017

- Start 16 oktober 2017

Schrijf je nu in!

Cursuslocatie:
» Nieuwegracht 94, Utrecht

Tarief:
€ 795,00

Alle (offline) cursusdata en -tijden:
- maandag 16 oktober 2017, 09:30 - 16:30
- maandag 6 november 2017, 09:30 - 16:30

Start 16 oktober 2017
€ 795,00
Nu inschrijven

Meer cursusdata


Waarom Babel?

  • Hoge kwaliteit docenten
  • Heldere en flexibele afspraken
  • Circa 30 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven
Zomercursussen

Boeken bestellen

Het benodigde materiaal vindt u op een speciale pagina. Bestel de boeken direct online.

Wat is mijn niveau?

» Er zijn verschillende instaptoetsen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en
Italiaans.
» Voor de overige talen gebruikt u Dialang.
» Ook kunt u de niveaubeschrijvingen lezen.

Locatie

De cursussen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Klik op een cursusdatum om de locatie van de betreffende cursus te bekijken. U kunt op de locaties gratis parkeren.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook