nlen Login My Babel
Engels

Zakelijk Engels (deels online)

Zakelijk Engels (deels online)

Cursus Zakelijk Engels blendedWil je op ieder moment aan je Zakelijk Engels kunnen werken? Ben jij iemand die het liefst (grotendeels) thuis studeert, weinig tijd heeft of graag in zijn eigen tempo studeert? Dan is dit de online cursus voor jou! Deze interactieve en uitdagende blended cursus Zakelijk Engels helpt je je taalvaardigheid te verbeteren ongeacht waar je bent. De taaldocenten begeleiden je door de cursus en geven je handige tips, hulpmiddelen en oefeningen, zodat je zowel je Engels als je zakelijke communicatieve vaardigheden verbetert.

Tijdens deze cursus zijn er twee (offline) bijeenkomsten van ieder een halve dag. Deze bijeenkomsten geven je de kans om te oefenen en jouw spreekvaardigheid te verbeteren. Je krijgt tijdens deze bijeenkomsten ook feedback op je uitspraak en woordkeus. Schrijf je nu in voor deze efficiënte leerervaring!

Deze cursus focust met 8 modules op zakelijke onderwerpen, variërend van ‘eerste indrukken’ tot ‘besluitvorming’. Iedere module is opgebouwd rond één onderwerp en traint alle vaardigheden (lezen, schrijven, spreken, luisteren).

Leerdoelen

Deze cursus richt zich op het ontwikkelen en verbeteren van zowel zakelijke communicatievaardigheden als Engelse taalbeheersing (B2+ niveau). Aan het eind van de cursus ben je in staat om jezelf beter uit te drukken in Zakelijk Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Werkwijze

Tijdens de cursus worden er strategieën aangeboden over hoe je je taalvaardigheid kunt verbeteren. Je zult opdrachten maken die online worden gecorrigeerd. Gedurende de cursus zul je ook contact hebben met je medecursisten, zowel bij schriftelijke als mondelinge oefeningen. Tijdens de (face-to-face) bijeenkomsten krijg je de mogelijkheid om je spreekvaardigheid te oefenen. Andere activiteiten zijn: zakelijke rollenspellen en discussiëren over zakelijke onderwerpen. Gedurende de cursus ontvang je zowel mondelinge als schriftelijke feedback van je docent.

Aantal zelfstudie uren

3 uur per week.
De cursus duurt 8 weken en je hebt de mogelijkheid om 4 weken uit te lopen. De cursus staat dus 3 maanden open.

Toelatingseisen

Deze cursus is geschikt als jouw Engels op B2-niveau is. Wil je jouw niveau weten? Maak dan de instaptoets.

Bewijs van deelname

Je ontvangt een bewijs van deelname als je minimaal 8 modules hebt afgerond en bij de bijeenkomsten aanwezig bent geweest.

Voertaal

Engels

Tarief

€ 395,-

Wil je deze cursus liever volledig offline volgen? Kijk dan op de pagina Business English.

Demo

Ben je benieuwd naar deze cursus en zou je alvast een voorproefje willen? Bekijk dan onze gratis democursus Business English blended.

Klik op een van de onderstaande data om u in te schrijven.

Start 4 september 2017

- Start 4 september 2017

Schrijf je nu in!

Cursuslocatie:
» Nieuwegracht 94, Utrecht

Tarief:
€ 395,00

Alle (offline) cursusdata en -tijden:
- woensdag 20 september 2017, 09:00 - 12:30
- woensdag 11 oktober 2017, 09:00 - 12:30

Start 4 september 2017
€ 395,00
Nu inschrijven

Meer cursusdata


Waarom Babel?

  • Hoge kwaliteit docenten
  • Heldere en flexibele afspraken
  • Circa 30 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven
Zomercursussen

Boeken bestellen

Het benodigde materiaal vindt u op een speciale pagina. Bestel de boeken direct online.

Wat is mijn niveau?

» Er zijn verschillende instaptoetsen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en
Italiaans.
» Voor de overige talen gebruikt u Dialang.
» Ook kunt u de niveaubeschrijvingen lezen.

Locatie

De cursussen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Klik op een cursusdatum om de locatie van de betreffende cursus te bekijken. U kunt op de locaties gratis parkeren.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook