nlen Login My Babel
page-bar-engels

Engels Schrijven voor Gevorderden

Cursus Engels Schrijven voor Gevorderden

Cursus Engels Schrijven voor GevorderdenWil jij snel en effectief Engels leren schrijven? Wil je foutloze teksten produceren die helder en duidelijk je intenties overbrengen? Volg dan de cursus Engels Schrijven voor gevorderden.

In de cursus Engels Schrijven voor gevorderden leer je om snel en effectief foutloze teksten te schrijven. Zodoende kun je een boodschap zelfverzekerd en overtuigend op papier zetten. Met de schrijfopdrachten oefen je met het schrijven van allerlei soorten e-mails, sollicitatiebrieven, samenvattingen, rapporten en recensies.

De nadruk ligt in deze cursus op structuur, spelling, werkwoordstijden en veelvoorkomende fouten. Door het maken van de oefeningen wordt ook je woordenschat uitgebreid.

Na afloop van de cursus…

  • kun je in korte tijd een correcte en activerende Engelse tekst schrijven,
  • ben je in staat om je intenties helder en duidelijk op papier te zetten,
  • kun je zelfstandig schriftelijk communiceren op professioneel niveau.

Praktische informatie

De cursus bestaat uit negen bijeenkomsten van 1,75 uur. Tijdens de lessen ontvang je individuele feedback van een ervaren docent van Babel. De docent besteedt bovendien aandacht aan je persoonlijke leerdoelen en leerstrategieën. Zo weet je waar jouw persoonlijke verbeterpunten liggen.

Met de opdrachten en het zelfstudiemateriaal kun je zelf aan de slag om je schrijfvaardigheid te verbeteren. We verwachten van jou dat je drie tot vier uur per week thuis met de lesstof bezig bent.

De lesmethode die we gebruiken is het boek Better English Writing. Dit boek dien je zelf aan te schaffen voorafgaand aan de eerste bijeenkomst.

De voertaal tijdens de bijeenkomsten is Engels. Er is geen eindtoets. Je ontvangt een bewijs van deelname als je bij minimaal acht van de negen bijeenkomsten aanwezig bent geweest.

Babel Utrecht

Wil je jouw Engelse schrijfvaardigheid naar een hoger niveau tillen zodat je zelfstandig zakelijk kunt communiceren? Schrijf je dan in voor deze cursus of neem contact op met ons voor een persoonlijk advies.

(Nog) geen nieuwe cursussen gepland.
Deze training kan in maatwerkvorm worden aangeboden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Waarom Babel?

  • Hoge kwaliteit docenten
  • Heldere en flexibele afspraken
  • Circa 30 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven
Zomercursussen

Boeken bestellen

Het benodigde materiaal vindt u op een speciale pagina. Bestel de boeken direct online.

Wat is mijn niveau?

» Er zijn verschillende instaptoetsen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en
Italiaans.
» Voor de overige talen gebruikt u Dialang.
» Ook kunt u de niveaubeschrijvingen lezen.

Locatie

De cursussen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Klik op een cursusdatum om de locatie van de betreffende cursus te bekijken. U kunt op de locaties gratis parkeren.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook