nlen Login My Babel
page-bar-engels

Brush up your English - Werkwoordstijden

Brush up your English – Werkwoordstijden

Zou je het gebruik van Engelse werkwoordstijden graag willen oppoetsen, op een moment dat het jou uitkomt? Twijfel je er soms over of je “I have done” of “I did” moet zeggen of weet je niet precies wanneer je “I will” of “I am going to” moet gebruiken? Dan is deze online-cursus precies wat je nodig hebt. Deze interactieve Engelse cursus helpt je om je grammaticakennis op te frissen door de basisregels te herhalen en uit te breiden.

Inhoud cursus

Drie modules behandelen de werkwoordstijden: heden, verleden en toekomst. Met een filmpje, een dialoog of een songtekst introduceren we de werkwoordsvorm, daarna leggen we de theorie uit, gevolgd door een aantal afwisselende oefeningen.

Aantal zelfstudie uren

2 uur per week
De cursus kun je in principe in 8 weken volgen, hoewel je drie maanden toegang hebt tot het studiemateriaal. Op deze manier kun je je tijd flexibel indelen, zodat het past in jouw agenda.

Certificaat

Je krijgt een deelnamecertificaat als je tenminste 80% van het huiswerk hebt gemaakt.

Ingangseisen

Je kunt aan deze cursus deelnemen als je tenminste niveau B1 CEF hebt voor de onderdelen taalstructuren, schrijven en zelfbeoordeling. Om er zeker van te zijn dat je inderdaad dat niveau hebt kun je hier onze online niveaubepalingstest Engels maken.

Tarief

€ 55,-

Demo

Ben je benieuwd naar deze cursus en zou je alvast een voorproefje willen? Bekijk dan onze gratis democursus Brush up your English.

Schrijf je nu in!

Tarief:
€ 55,00

Start 20 augustus 2017
€ 55,00
Nu inschrijven

Meer cursusdata


Waarom Babel?

  • Hoge kwaliteit docenten
  • Heldere en flexibele afspraken
  • Circa 30 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven
Zomercursussen

Boeken bestellen

Het benodigde materiaal vindt u op een speciale pagina. Bestel de boeken direct online.

Wat is mijn niveau?

» Er zijn verschillende instaptoetsen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en
Italiaans.
» Voor de overige talen gebruikt u Dialang.
» Ook kunt u de niveaubeschrijvingen lezen.

Locatie

De cursussen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Klik op een cursusdatum om de locatie van de betreffende cursus te bekijken. U kunt op de locaties gratis parkeren.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook