nlen Login My Babel
page-bar-duits

Cursus Duits niveau 1 (vanuit het Engels)

Cursus Duits niveau 1 (vanuit het Engels)

Cursus DuitsDeze beginnerscursus Duits (in Utrecht) is bedoeld voor cursisten van wie Nederlands niet de moedertaal is. Verschillende vaardigheden komen aan bod: uitspraak, lezen, luisteren, schrijven, spreken, grammatica. De trainer zal in het Engels uitleg geven.

Leerdoelen

Na afloop kan de cursist zeer eenvoudige, kleine gesprekken voeren in het Duits, makkelijke teksten lezen en begrijpen en over algemene dingen met anderen communiceren. Na deze cursus kunt u verder met Duits niveau 2.

Ingangseisen

Beginner

Inhoud cursus

Verschillende vaardigheden komen aan bod zoals lezen, uitspraak, een grammaticaal onderwerp en spreekvaardigheidsoefeningen. Aan de verschillende opdrachten wordt afwisselend klassikaal, in groepjes, tweetallen of individueel gewerkt.

Werkvormen

De docent behandelt plenair grammatica en lesstof uit het boek en begint elke les met een bespreking van het huiswerk/ herhaling van de stof uit vorige hoofdstukken. Tijdens de lessen wordt aan luistervaardigheid gewerkt en een belangrijk onderdeel van de les bestaat uit spreekvaardigheid in tweetallen of in kleine groepjes met plenaire nabespreking.

Aantal zelfstudie-uren

2 tot 3 uur per week

Materiaal

Via onze speciale boekenpagina kunt u de benodigde boeken voor deze cursus bestellen. We rekenen erop dat iedereen de eerste les het materiaal bij zich heeft.

Wat is mijn niveau?

Klik op deze link en doe de test. Ook kunt u de niveaubeschrijvingen lezen.

Inspanningsverplichting cursist

Een actieve deelname aan de lessen, thuis oefeningen maken en regelmatig thuis de behandelde stof doornemen. De docent zal soms vragen om een schrijfopdracht in te leveren. U ontvangt een certificaat als u minimaal 8 van de 9 lessen hebt bijgewoond.

Voertaal

De docent spreekt zoveel mogelijk Duits. Deelnemers kunnen in het Duits of Engels vragen stellen.

Tarief

€ 170,-

Klik op een van de onderstaande data om u in te schrijven.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\domains\babel.nl\wwwroot\wp\wp-content\custom\events_overig.php on line 26

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\domains\babel.nl\wwwroot\wp\wp-content\custom\button.php on line 27

Waarom Babel?

  • Hoge kwaliteit docenten
  • Heldere en flexibele afspraken
  • Circa 30 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven
Zomercursussen

Boeken bestellen

Het benodigde materiaal vindt u op een speciale pagina. Bestel de boeken direct online.

Wat is mijn niveau?

» Er zijn verschillende instaptoetsen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en
Italiaans.
» Voor de overige talen gebruikt u Dialang.
» Ook kunt u de niveaubeschrijvingen lezen.

Locatie

De cursussen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Klik op een cursusdatum om de locatie van de betreffende cursus te bekijken. U kunt op de locaties gratis parkeren.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook