nlen Login My Babel
page-bar-communicatie

Training Effectief Beïnvloeden voor Gevorderden

Training Effectief Beïnvloeden voor Gevorderden (deel 2)

Doel van de cursus

Het doel van de dag is het opfrissen, verdiepen, oefenen en inslijten van uw beïnvloedingstechnieken. U krijgt op interactieve wijze veel feedback en gelegenheid om te oefenen met een persoonlijke praktijksituatie die u meeneemt naar de trainingsdag. Leren door doen!

Alle deelnemers hebben de cursus effectief beïnvloeden (deel 1) met succes afgerond en brengen het geleerde regelmatig met succes in praktijk. Tegelijkertijd weet u ook: oefening baart kunst. De cursus effectief beïnvloeden voor gevorderden is daarom uw APK in beïnvloedingstechnieken. De trainingsdag biedt u de gelegenheid om veel te oefenen en uw begrip van beïnvloedingstechnieken aan te scherpen.

Werkwijze: praktijkgericht en persoonlijk

Omdat we in kleine groepen werken is er veel ruimte voor persoonlijke feedback, intervisie en verdiepende vragen. Aan de hand van een door u ingebrachte praktijksituatie gaan we oefenen en kijken wat er beter kan. Iedere deelnemer krijgt de gelegenheid zijn/haar praktijksituatie in te brengen. De training wordt interactief ingericht zodat elke praktijksituatie voor iedereen leerzaam is. Aan de hand van de praktijksituaties behandelen we de relevante theorie.

Uw praktijksituatie en leerdoel

Neemt u naar de trainingsdag een zogenaamde praktijksituatie mee. Dat is een (werk)situatie waarin u zich onlangs heeft bevonden, of waar u zich in de toekomst in zou kunnen bevinden, waarin u als doel heeft om te beïnvloeden. Bereid hierbij ook voor wat u zou willen leren. U kunt hierbij denken aan situaties als:

  • U wilt een verzoek doen aan een eigenzinnige collega
  • U wilt een plan inbrengen aan een vergadertafel met haantjes
  • U wilt een presentatie geven op de meest inspirerende manier mogelijk
  • U wilt rattenstreken pareren en uw boodschap krachtiger voor het voetlicht brengen

Voertaal

Nederlands

Deze training op maat?Neem contact op!

Bel nu voor vrijblijvend advies

030-227 0008

Uw adviseurs Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Locatie

De trainingen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Er is gratis parkeergelegenheid op deze locaties.

Facebook