nlen Login My Babel
page-bar-opendag

Sollicitatietraining Utrecht

Sollicitatietraining in Utrecht

Bent u op zoek naar een (andere) baan? Hoe pakt u dat succesvol aan? In deze sollicitatietraining staan de volgende onderwerpen centraal: arbeidsmarktoriëntatie, netwerken en solliciteren. In twee dagdelen wordt u optimaal voorbereid op een succesvolle zoektocht naar een nieuwe functie.

In het eerste dagdeel wordt aandacht besteed aan de Nederlandse arbeidsmarkt, netwerken en de verschillende vormen van sociale media. In het tweede dagdeel ligt het accent op het solliciteren: de sollicitatiebrief, het curriculum vitae en het sollicitatiegesprek. U oefent actief met het voeren van gesprekken en ontvangt persoonlijke feedback.

Leerdoelen

Het doel van de cursus is om de diverse aspecten van de weg naar een baan te doorlopen en zo succesvoller te solliciteren.

Inhoud cursus

De cursus richt zich op de verschillende aspecten van solliciteren: een baan zoeken, schriftelijk en mondeling solliciteren. U verbetert uw sociale, communicatieve en taalkundige vaardigheden.

Werkvormen

Er wordt klassikaal en in groepjes gewerkt. Klassikaal worden verschillende onderwerpen besproken en uitgediept. In groepjes wordt feedback gegeven op sollicitatiebrieven, cv’s en sollicitatiegesprekken.

Voertaal

Nederlands

Deze training op maat?Neem contact op!

Bel nu voor vrijblijvend advies

030-227 0008

Uw adviseurs Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Locatie

De trainingen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Er is gratis parkeergelegenheid op deze locaties.

Facebook